Strona G��wna
Szukaj:   
abc     o nas     login
Wzmocnij POWER - wyjd¼ na rower
z powrotem strona główna do góry
Komentarz do artykuu: Szaszłyk Czołgisty
Autor: Radoslaw Jedrzejczak
Porządny szaszłyk MUSI być wcześniej zamarynowany. Porządny szaszłyk, to SAMO mięso. Nadziewanie na szpikulce CZEGOKOLWIEK, jak cebuli, owoców, słoniny, kiełbasy itp. oraz wrzucanie na ruszt bez zamarynowania (lub o zgrozo, smażenie na tłuszczu) to brak szacunku dla osoby częstowanej.
uksus~Radek J.
Dzięki Jasko za komentarz, cieszę się, że jest z kim pogadac o szaszłykach. Jednak muszę obronić UKSUS przed USKUSEM,a najłatwiej mi będzie wskazując stronę www.uksus.com. Ale nie przeczę, że gdzieś tam za Uralem mogą mówić uskus, w koñcu, mimo zmian dziejowych, Rosja to nadal "wielikaja strana". Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia działu KUCHNIA:) 2006-10-31 08:01

inne komentarze:[dodaj nowy]
schaschlik~Frantzu
szkoda że nie mogę dodać zdjęć z mojego mangała z silnikiem elektrycznym.Przepis wypróbowany poczęstowałem 40 osób na imprezie i wszyscy byl ... [dalej]2013-09-03 10:49
szaszłyk~des45
więc zrobiłem szaszłyk według Twojej recepty i powiem tak, więcej nie będę go robił po swojemu :) rewelacja ten przepis!!! (szkoda że czołg ... [dalej]2009-07-03 20:13
mniam~rawa
Przez żołądek do serca :-)2007-02-27 23:48
mniam~małpa
mniam mniam - to jest dopiero gotowanie! panie ja na takie wycieczki chcę jechać, proszę podaj kiedy jedziesz ja za szaszłykiem takim pojadę wsz ... [dalej]2007-02-27 13:48
szaszłyk czołgisty~jasko
Przepis rewelacyjny, sposób narracji także. Niestety - błąd - ocet, czyli polewa do sałatki nazywa się "USKUS" a nie "uksus" ... [dalej]2006-10-30 15:14
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i publikowanie tylko na zasadach
określionych przez redakcję Koła Roweru >>zobacz.
strona główna |  index

0.02571 sek.  optima cennik