Strona G��wna
Szukaj:   
abc     o nas     login
Wzmocnij POWER - wyjd¼ na rower
komentujesz artyku: Szaszłyk Czołgisty
Porządny szaszłyk MUSI być wcześniej zamarynowany. Porządny szaszłyk, to SAMO mięso. Nadziewanie na szpikulce CZEGOKOLWIEK, jak cebuli, owoców, słoniny, kiełbasy itp. oraz wrzucanie na ruszt bez zamarynowania (lub o zgrozo, smażenie na tłuszczu) to brak szacunku dla osoby częstowanej.
Autor: Radoslaw Jedrzejczak
Przed wysaniem komentarza zapoznaj si z regulaminem.
nick:
e-mail: (opcjonalnie)
temat:
Twj komentarz: (max 3500 znakw)
Wpisz tekst z obrazka

Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i publikowanie tylko na zasadach
określionych przez redakcję Koła Roweru >>zobacz.
strona główna |  index

0.01829 sek.  optima cennik