Strona G��wna
Szukaj:   
abc     o nas     login
Wzmocnij POWER - wyjd¼ na rower
komentujesz artyku: Ratcurry
Ratcurry to odmiana curry, czyli orientalna mieszanka przypraw, którą również nazywają masala lub garam masala. Nazwa przyprawy jest wymyślona (zgodnie z kołorowerową tradycją), a więc szukanie jej w literaturze, bądź Internecie, to zajęcie równie efektywne jak rozmowa z własnym odbiciem w lustrze (czyli można, ale bez efektu). Przepis pochodzi ze Sri Lanki, ale w Polsce przyprawa smakuje równie dobrze jak na wyspie Cejlon. Ratcurry stosuj zarówno do mięs jak i warzyw.
Autor: Radoslaw Jedrzejczak
Przed wysaniem komentarza zapoznaj si z regulaminem.
nick:
e-mail: (opcjonalnie)
temat:
Twj komentarz: (max 3500 znakw)
Wpisz tekst z obrazka

Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i publikowanie tylko na zasadach
określionych przez redakcję Koła Roweru >>zobacz.
strona główna |  index

0.01953 sek.  optima cennik